HTML

I Pécsi Oxigénnap

Publikáljuk a legfrisebb híreket információkat az első Pécsi Oxigénnapról, amely 2010.11.06.-án kerül megrendezésre.

Friss topikok

Archívum

Indulás

2010.11.05. 06:52 oxigenszalon

 Kedves Látogatók!

Elindult az Első Pécsi Oxigénnaphoz kapcsolódó blog.
Ez a blog azért készült, hogy hasznos információkat kapjunk az oxigénről, az éltető elemről. Segít megérteni, hogy mire jó az oxigén, miért fontos a szervezetnek, hogyan kell "fogyasztani" és mennyire rosszul gazdálkodunk vele. 

Egyszerű megoldásoknál, sokkal komplikáltabb, drágább és fárasztóbb megoldásokat választunk. Az orvosok olykor nem mondanak el mindent, elhallgatnak dolgokat, holott elképzelhető, hogy jóval könnyebb lenne a gyógyulás, fogyás, és még sokminden, ha bizonyos információk birtokában lennénk.

Ezért kerül megrendezésre az I. Pécsi Oxigénnap, 2010.november.06.-án a Laterum Hotelben Pécsett. Érdemes eljönni és azokat az orvosokat meghallgatni, akik már belefáradtak a hagyományos orvoslás szűk látószögébe, és le tudják hozni nekünk a megértés szintjére a betegségek eredetét, lehetséges alternatív gyógymódokat. A megoldás tálcán, el kell dönteni használjuk-e.

Kövesd figyelemmel a blogot, gyere el nov. 6.-án.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oxigennap.blog.hu/api/trackback/id/tr632424989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása