HTML

I Pécsi Oxigénnap

Publikáljuk a legfrisebb híreket információkat az első Pécsi Oxigénnapról, amely 2010.11.06.-án kerül megrendezésre.

Friss topikok

Archívum

Összegzés, zárás

2010.11.06. 22:59 oxigenszalon

Rengeteg élménnyel, ajándékokkal és teli hassal távoztak azok akik részt vettek az I. Pécsi Oxigénnapon. Ebben minden résztvevő meg tud erősíteni bennünket, gyanúm szerint.

Egy kis élménybeszámoló:

Dr. Kovács Csaba előadását követően Dr. Szigeti József mohácsi orvos előadását hallhatta a publikum. Az előadásban gyakran utalt vissza Dr. Kovács Csaba előadására, a két előadás tökéletesen kiegészítették egymást. Talán Szigeti doktor úr előadása egy kicsit szakmaibb volt, de Dr. Kovács Csaba "bevezetése" után, teljesen érthetővé vált.

A szünetben rengeteg finomsággal vártak bennünket. 5-6 féle szendvics, pogácsák, és természetesen a Pentaqua torta, amely epres-csokis ízű volt.

A szünetet követően egy csodálatos bevezetést kaphattunk a csakrákról és a rezgések fontosságáról. Ezt követően a PENTAQUA Kft. ügyvezetőjétől hallgathattuk meg a mult, jelen és jövőképeket.  A rendezvény végén tombola sorsolás következett, ahol értékes nyereményeket sorsoltak ki.

 

A kerekasztal beszélgetésen mélyreható témákról esett szó, ahol szerintem mindenki jót beszélgetett, mindenki megismerhetett mindenkit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oxigennap.blog.hu/api/trackback/id/tr422429430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása